måndag 26 augusti 2013

Oj oj!

Oj!
Nu var det länge sedan jag bloggade! Fin sommar och två små har tagit tiden från bloggen (med all rätt! :) )
Jag har inte lagt ner men varit lite mer vilande.
Förnärvarande håller jag på och laddar för kommande marknader, först ut är Malungsfors Bondens Marknad 14 september. Premiär för mig förra året vilket visade sig då vara en toppenmarknad! Är anmäld i år igen och hoppas på samma resultat!  Sedan har jag skickat iväg en intresseanmälan om att få delta vid höstmarknaden i Malung 21-22/9.
Det har varit mycket på gång under sommaren, byggnation av altan/trappa och uterum. Planering av stor gemensam fest (jag och min sambo) vilket för alla gäster innebar en överraskning, ett bröllop! (Jaja, några "trodde" att de redan visste om det innan, men våra närmsta i familjen blev överraskade iaf! Alltid något!)
Nu har även inskolningen av barnen till förskolan börjat och sedan sätter mitt "vanliga" jobb igång igen, blir en spännande höst (ffa september månad vad den innebär med två planerade marknader, jobbstart och förskolebakterier, jakt på helgerna för maken samt en massa syning och inte att förglömma bärplockning!) Tur och tusen tack till moster och kusin som så snällt ställer upp och hjälper mig med klippning av mössor m.m till till kommande marknader! Utan er skulle det inte bli mycket alls...

Håller även på med en hemsida under spillevink.se, är dock endast i startgroparna men jag meddelar när den blir klar!

Har kollat igenom tygsidan och ser att det är mycket som inte är upplagt. Ska försöka få lite ändring på detta framöver när det är lite lugnare.

Hur som helst är alla välkomna till Malungsfors till Bondens Marknad den 14 sep för att införskaffa höstens/vinterns mössa/or. Återkommer längre fram med tid osv.




En mycket dålig bild men ändå en bild...en liten "hjälpreda" som hjälper mamma vid fotograferingen....
en beställning från vårens marknad