torsdag 30 augusti 2012

Fleecefordrat!

Jag har börjat förberett hösten/vintern, här är några sysydda fleecefodrade mössor som letar efter nya ägare.
Pris 120 kr/st.


Förra höstens populäraste mössa! Även i år??  Skogens djur Stl- 2,3,4


Retroblommor brun/rosa stl- 2,3,4
Mormorsrutor blå/röd stl- 2,3,4

Stars turkos/röd stl- 3,4
Elefanter brun stl 2


Stjärnor
Svart/vit stl- 2,3,4
Kobolt/himmelsblå stl- 2,3,4



tisdag 28 augusti 2012

På väg...


Detta går iväg imorgon till sin beställare!

Body stl 68, Tröja stl 98/104, Mössa stl 3
Imorse var det verkligen höst! Vatten som stått ute i en hink var fruset imorse och gräsmattan var vit på sina ställen. Dags att tänka på höstmössor/pannband!! Det finns både fleecefodrade och dubbeltrikå att beställa :)

måndag 20 augusti 2012

Leverans och lite info

Tystnad på bloggen, veckorna springer iväg! Detta set som visas nedan är några veckor sedan jag skickade iväg till en fd kollega som fått sitt tredje barn! Grattis igen!!
Vardagen har återkommit, semestern är slut, förskolan har börjat och hösten är på ingång :)
Förnärvarande håller jag på och försöker sy klart de beställningar som kommit under sommaren, (glömt att fota en hel del som jag har lämnat iväg tyvärr...) och sedan ska jag ta tag i barnens kläder :)

Just nu är det beställningsstopp på kläder men mössor och pannband som hör hösten till är det fritt fram att beställa, titta gärna bland tygerna och hitta din favorit! (Kan skvallra om att det är nya tyger på väg hem, har inte tagit hem så mkt av de som kommer utan det gäller att passa på :) )

Försäljningstillfällen framöver som jag tänkt är iaf höstmarknaden, sen om det blir något mer tillfälle det visar sig :)

Jaha....det här blev ju inge bra, men men håll tillgod med en bild iaf ;)
Body stl 68, klänning stl 74, mössa och dregglisar

onsdag 1 augusti 2012

Till en kommande bebis!

Dåligt med uppdatering av bloggen....tänkte skylla på sommaren men jag vet inte om jag kan det heller- går fortfarande och väntar på den...
Deltog iaf i bakluckeloppisen som gick av stapeln på dansbandsveckan, tack alla som handlade! Fanns även på "byn" vid något annat tillfälle och tackar även dom som handlade då!
Under "sommaren" har det trillat in någon beställning, detta nedan har skickats iväg till en kommande bebis. Önskar lycka till inför det som komma skall! Inser samtidigt att min "lilla bebis" inte längre är någon bebis ;(  måste börja sy i stl 74 åt honom om det ska vara någon idé - vart tog tiden vägen?!

Har även upptäckt att randiga tyger är himla snygga! Så det kommer ni garanterat att få se mer av framöver!

Omlottbody samt matchande byxa stl 56 

Omlottbody samt matchande byxa stl 56