lördag 25 juni 2011

Mössor och byxor

Tillbringat dagen på Orrskogen, tack alla som var på plats!
Har idag lagt upp lite mössor som är nya samt byxor, titta in på respektive flik.
Nu börjar jag ladda inför Dansveckan, ska försöka få till lite nyheter som finns med vid nästa försäljningstillfälle. Uppdaterar bloggen eftersom med nyheter.
Ha en skön kväll!



torsdag 23 juni 2011

Försäljning på midsommardagen!

Som rubriken säger kommer jag att finnas med Malungshantverkarna på midsommardagen och visa upp/sälja mina alster på Orrskogen innan och efter Skinnarspelet. Välkomna till Orrskogen 12.00.
Har ikväll fått de sista tygerna som jag har beställt, ska försöka fota dom lite senare men tänkte lägga lite tid på att sy lite av de nya tygerna tills på lördag.
Ha en skön midsommar så kanske vi ses på midsommardagen!

måndag 20 juni 2011

Lite nytt på gång!

Här är ett litet smakprov på vad som ska komma, napphållare! Väntar nu bara på själva ringen som nappen ska sitta i, kommer under veckan.


Fler färger kommer att finnas inte bara blått =)
Sov gott!

Nya tyger på g!

Äntligen! Fick på mailen nu att mina paket är skickade! Nu kommer det hem mer molntyg (dock ej cerise som är slut hos leverantören men mer kommer till hösten!), pippityg och lite annat nytt som jag inte haft tidigare, spännande!! Jag fotar tygern när de har kommit och lägger upp dom under tygfliken så får ni se!

Kommer ev att finnas med Malungshantverkarna på midsommar och ställa ut mina saker till försäljning under Skinnarspelet. Det är inte riktigt klart om jag ska vara med båda dagarna eller om det blir en, återkommer om det!
Annars har syningen legat på is som ni kanske märkt! Orsaken stavas u-t-b-y-g-g-n-a-t-i-o-n men nu är väggar och tak klara och imorgon kommer plåten (förhoppningsvis). Passar på att tacka allt snälla som hjälpt oss med detta!

Ha en skön dag!

söndag 12 juni 2011

Lite fel säsong...men men =)

Velourbyxor är väl inget man vill sätta på barnen i denna värme =)  men de har legat färdigklippta ett bra tag så jag tyckte det var lika bra att sy ihop dom när jag ändå går och väntar på nya tyger.
Byxorna finns i stl 56, 62 och 74. I stl 74 har jag inte än bestämt mig om de ska ha en ficka på sig som 56 & 62:orna eller om jag ska hitta på något annat, vi får se. Lägger upp byxorna till försäljning, finns under byxfliken.

Byxor i velour (färgerna blev lite mörkare än i verkligheten tycker jag iaf på den lila velouren)

fredag 10 juni 2011

Utlovad firning!

From nu (10/6 21.00) fram tills kl 21.00 imorgon kväll(11/6) finns det möjlighet att beställa kläder om man så önskar. Det blir den utlovade firningen för 1000 sidvisningar på bloggen. Annars tar jag ju inte emot beställningar men vi gör ett försök! =)
Vilka tyger jag har hemma kan man se under fliken tyger. Reserverar mig mot att tygerna inte räcker exakt det du vill ha men isåfall meddelar jag det!
Molntygerna som har varit populära har jag idagsläget mkt mkt lite kvar av - kanske finns det något redan uppsytt som passar?? Titta gärna in under respektive flik. Kommer framöver att få hem mer molntyger men idagsläget vet jag inte när och inte i vilka färger.

Det jag tar emot beställning på är följande:
Mössor (mellan och stor)
Body kuvertlinning 56-68, body med tryckknappar på axel stl 74-86
Byxor stl 56-92
Klänning utan ärm stl 56-74
Klänning med ärm 74-92
T-shirt stl 80-92
Scarfs
"Dregglisar"

Vill du beställa något skicka ett mail på spillevink.produkter(at)hotmail.com så kontaktar jag dig, lämna gärna telefonnummer.

Framöver kommer det lite nyheter, väntar bara på material så kommer det nya artiklar på bloggen!

Ha en härlig kväll!

torsdag 9 juni 2011

Över 1000 sidvisningar!

Helt otroligt kul! Över 1000 sidvisningar på bloggen redan, jag är nöjd iaf. Hmmm undrar om man ska fira detta på något sätt? Ska fundera över natten så får vi se om det blir nått =)
Har ikväll flyttat upp alla mina sysaker till övervåningen och fixat lite med en syhörna, tidigare har allt sytts på matsalsbordet men nu börjar vi bli så många som äter/fikar här på dagarna (håller på och bygger ut) så vi behöver mer plats!
Som sagt över 1000 sidvisningar, kul! Återstår att se om det ska firas på något speciellt sätt! Tack alla som tittar in på bloggen!!

tisdag 7 juni 2011

Pippi klänning!

Gillar detta tyg, mkt tunnt och skönt nu när det är varmt ute! Har gjort en klänning till en kompis dotter, hoppas den blir väl använd!

Pippi klänning stl 86, ej till salu.

torsdag 2 juni 2011

Lite nytt!

Veckan har bara rullat på, lite har iaf blivit sytt och lite har jag hittat som inte jag har lagt ut tidigare =)
Några är presenter till nyfödda och kommande. dvs inte till salu.

Bodysar stl 68
Grön med paraplyflygare - Kuvertlinning - 160 kr
Giraffer (rosa/lila/lime) - 2 st tryckknappar uppe på vä axel - 160 kr

Bodysar
Kortärmad stl 68 160 kr
Långärmade är ej till salu.

Klänning i rött moln tyg stl 56/62 - ej till salu

"Pippi" t-shirt stl 80 150 kr